DILEK CHICKEN OSDORP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 55 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dilek Chicken Osdorp. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 16:53 Bestelling gedaan van bijna 50€ waaronder 1 kilo kippenvleugels.. deze ontbreekt gewoon bij de bestelling…
26 apr 2024 om 16:22 Koud! Bezorger had er blijkbaar geen zin. Zonde want warm zijn de broodjes altijd heerlijk. Nu dus niet.. hangen bij de coffeeshop was belangrijker.
31 mrt 2024 om 22:00 Geweldige service en heerlijk eten!
26 mrt 2024 om 15:51 Ik heb de bestelling en fooi online betaald maar ik heb niets ontvangen. Grote teleurstelling.
4 feb 2024 om 20:10 Je betaald voor 500 gram, je krijgt van alles 400 gram. Eten is koud, droog en vol met olie, dus eindstand kip weegt 250 gram
3 feb 2024 om 17:41 Erg lekker. Zeker aan te raden. Bezorging duurt wel lang.
14 jan 2024 om 18:27 kansloos. na 2 uur wachten bestelling ook nog eens geannuleerd werkelijk kansloos.
2 jan 2024 om 20:53 Heerlijke kip maar op Dinsdag anderhalf uur op je (koud geworden) eten moeten wachten valt een pietsie tegen
2 jan 2024 om 20:33 Duurde 2 uurtjes van osdorp naar slotermeer. Niet normaal!